top of page

КОИ СМЕ ?

          През годините сме работили по много и различни проекти, в различни колективи и с различни проектанти, както и за различни държави в Европа. Но от самото начало  и до сега държим на системата си на работа, софтуерната платформа AllPLAN Nemetschek и подкрепящата работна среда.

          Харесва ни да работим заедно, харесва ни и да работим индивидуално по различни проекти. И сме търпеливи, защото от замисъла до реализацията понякога минават няколко години. За това да работим с възложители, изповядващи същите ценности като нас, прави денят ни усмихнат.

            Отговорността и напрежението често са огромни, защото една сграда се прави с мисъл за поне 50 години напред в бъдещето. Много смелост се иска, убедителност, гъвкавост и съвместяване на консервативните изпитани начини с модерни решения и технологии. А житейският опит също вече ни помага при избора на професионалните решения.

"Не е важно кой си, важно е колко големи са мечтите ти и дали имаш способността да ги осъществиш докрай"

ЕКИП

115м_edited.png
Златка
Плеснева
nothing.jpg
Стефан Харалампиев

Съосновател

Проектант

Магистър-строителен инженер, проектант от 1998г. Има пръст в повечето обекти, преминали през проектантското бюро. Съосновател на фирмата през 2005г.

Магистър-строителен инженер, проектант от 1988г. Експерт по софтуерно моделиране и оразмеряване на конструкциите. Опит в реконструкции на стари сгради.

Vasil_edited.jpg
Васил
Коларов

Проектант и управител

Магистър-строителен инженер, проектант; завършена докторантура към УАСГ

Мария
Мунтони

Стратегическо планиране

Бакалавър икономическа информатика, Университет в Кьолн, Германия

Отговаря за стратегическите решения в бюрото.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

Ако искате да ни питате нещо, направете го още сега.
контакт

Очаквайте отговор!

АППРА ПРО

 Материализира намерения

bottom of page