top of page

ЗАЩО РАБОТИМ като СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ?

От основаването си през 2005 г. изготвяме проекти за реализиране на инвестиционни намерения: сгради, съоръжения, преустройства, реконструкции, смяна на предназначение...

             Отговорът на въпроса ЗАЩО? никога не е лесен. Най-лесният е ЗАЩОТО ни харесва да творим и все още няма сила, която да ни откаже. В  Галерията НАПРАВЕНО показваме някои проектирани от нас обекти. Работата на инженера обаче е скрита и не може да се види в картинки. Ако сме си свършили добре работата, означава , че изпълнените по наши проекти конструкции са така добре вписани в сградите, че са "невидими" и не пречат на обитаването на пространствата. Изпълняваме предимно стоманобетонови конструкции и бутикови решения от стоманени конструкции при преустройства. Последните години управлението на строителните отпадъци стана актуална и обществено значима тема и за България и този проект е необходим при започването на строителните дейности. А направата на организацията на строителната площадка в проектите ПБЗ, които изготвяме, са плод на дългогодишен практически опит.

    Енергийно ефективните проекти по стандарт Пасивна сграда, които сме правили през годините, са ни особено скъпи поради каузата и комфорта, който носят. Повече за тях ще намерите в блога.

    Но най-голямото удовлетворение получаваме, когато Възложителят е доволен от резултата и вижда материализирани намеренията си.

bottom of page