top of page


Нашата обществена кауза: Помагаме за възвръщане на самоувереността на хората,
че могат да управляват входовете си успешно сами
 

След два успешно проведени семинара за създаденият от нас нов метод за финансова отчетност на Етажна собственост, ще се концентрираме върху новите идеи от новите ни съмишленици и клиенти.

Ако искате да получите съобщение за следващо издание на семинара, пуснете заявка

Всяко следващо издание надгражда предходното и обхваща и новопридобитият опит от обсъдените реални казуси.

КАУЗА: Управлението да се запази в ръцете на собствениците. Предлагаме ви хибриден начин на управление - вие управлявате, ние ви подсигуряваме това да става лесно. Всички печелят

В семинара ще ви обясним същността на метода, измислен от нас и тестван 7 години, предимствата от въвеждането му в управлението на Етажната собственост. Благодарение на малка промяна само във финансовата система можете да постигнете доверие и разбирателство във входа, да спестявате дългосрочно и да имате инвестиционна програма за 10 години напред.

Никога повече няма да се налага да обсъждате размера на вноската.

Никога повече няма да се налага да събирате спешно средства.

Чудите се как е възможно? Елате и ще разберете. 

ВАЖНО: Ние НЕ СМЕ професионален домоуправител, а целта ни е да подпомогнем домоуправителите-физически лица и управлението да се запази в ръцете на собствениците. С придобитото самочувствие, че се справяме сами, можем да повлияем на цялото общество.

Чрез масовото въвеждане на Вие+Ние управлението на входа, повдигаме самочувствието на всички хора в Управителните съвети.

Хора, ние заедно можем! Можем да управляваме успешно, да планираме успешно, да печелим доверието на съседите си, вие и ние сме водачи !

Чрез масовото въвеждане на Вие+Ние управлението на входа, показваме на живо, че обединени в екип, постигаме
по-значими цели.

Чрез масовото въвеждане на Вие+Ние управлението на входа, даваме алтернатива-хибриден начин на управление. Винаги едно нещо може да се направи и по нов начин, да се погледне от друга страна.  

Чрез масовото въвеждане на Вие+Ние управлението на входа, ставаме причината да изчезне от езика ни изразът "То входа не можем да си оправим, та държавата ли". Входът вече го оправихме. Междувременно натрупахме опит и здрав разум и за държавата...

Участието в семинарите ни е безплатно.
Запазете своето място, като попълните:

Ще получите информация за следващият ни семинар на Вашият мейл. Очакваме да обсъдим метода с Вас. Търсим някой да намери пролука и проблем, който не може да се реши с него. Засега обаче такъв няма;) 

Записваме ви в чакащата листа.

Телефон на организаторите:

0878 75 17 85

Email на организаторите:

Социална медия:

  • Facebook
bottom of page