top of page

Как да се сдобием с къща... Наръчник в 12 стъпки

Защо да си построим къща е свързано повече с психология, финансови анализи, правилно планиране, управление и вътрешна мотивация, отколкото има нещо общо с проектанти и майстори. Ще се уверите още преди да сте прочели до края.

Всичко по-нататък е лично мнение и може да ви хареса, може и да не ви хареса. Не е изчерпателно и не е представителна извадка, осигурена по научен подход. Но е отражение на практиката ни като проектанти от 1998г. досега, на житейския опит и на бунтарския ни дух, въплътен във фразата „Има начин!“. Даже винаги има повече от един начин да се постигне нещо…И да сме доволни накрая.

Решихме да структурираме постигането на целта в 12 стъпки. Постигането на всяка цел се осъществява чрез малки стъпки, но в една посока. Така и текстовото изложение решихме да разделим на 12 тематични постинга.

  1. Как да изберем проектантски екип

  2. Да изготвим заданието към проектантския екип

  3. Избор на строител

  4. Строителство

  5. Довършителни работи

  6. Обгрижване на къщата - гаранции и ремонти

  7. Стойност на къщата във времето

Личното ни удовлетворение ще е, ако след прочитането на текста сте по-убедени, самоуверени и компетентни при вземането на решенията, касаещи сдобиването с нов дом. А ако имате въпроси, които не сме обхванали в текста, можете да ни пишете.

Досега са публикувани Стъпки 1, 2 и 3. За да не пропуснете следващите, можете да се абонирате и да ги получавате на мейла си.





Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page